... och O

Sådär ja! Redo att skriva :-)
Sedan 2007/2008 har jag varit hos BuP, Barn- och ungdomspsykriatiska, i Sollentuna ett flertag gånger i olika perioder. Jag har fått samtalsterapi, medicinering, utredningar och allt möjligt. Däremot har jag nu fyllt 18 år och var tvungen att lämna BuP för att få en remiss till allmäna psykriatiska för unga vuxna, och mitt första möte var igår :-)
Det gick jätte bra, träffade en överläkare som är specialist inom psykiatri. Så klart började jag gråta när mamma gick igenom alla dessa hemska år, puh! Tack och lov att det är över. Allting slutade med att jag ska vidare utredas och att jag även fick höja min dos av den medicin jag har nu. Nu kanske chokladsuget kan försvinna helt? Hoppas!!

Från det ena till det andra... så skulle jag idag testa mammas ACO ansiktskräm MED färg, haha, jag såg ut som en 12 åring som testat sig på foundation i fel färg eller någonting. Detta beror mest på att min hy ägs av dålig hy och acne som funnit sedan flera år tillbaka, visst är det bättre nu men det gick ändå inte. Över det satte jag på min foundation igen och tadaa, jag blev tjusig igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0