GI är toppen!

GI är riktigt bra! Att få äta gott klassas inte som bantning, eller? Ät en redig oxfilé fullt med vitlökssmör och sallad till det... en perfekt GI måltid!
Tack till GI har jag gått ner från min hemska vikt i somras vilket låg på som MAX 59 kg. Idag väger jag 53 kg och jädrans vad nöjd jag blir! Imorse vägde jag 52,8 kg och ner till 50 kg ska jag. DÄREFTER Emma, så hänger jag med dig på gymmet all day long! Ha ha... weii!! Jag är så himla värd denna unnardag idag!

Dessutom var jag hos BuP imorse och fick sömntabletter utskrivna, nu kan jag äntligen få sova på nätterna <3! Under denna sömnlösa period i alla fall.. IMORGON SKA MARIE FIRAS! Fyyy så roligt!!!


Trevlig fredag!
Kram

Söndag

God morgon/god förmiddag mina pärlor!

Jag har nu anlänt till jobbet och ska jobba på till klockan 18 ikväll. Därefter väntar en underbar middag på RESTAURANG med Mikis, det är vi så värda - tycker vi! Helt tokmysigt ska det bli. Sedan på tisdag far Mikis till utlandet och jag kommer att sakna henne. Hon får sol och värme, jag fick moln och moln i Spanien. Men det gör mig ingenting, viktigast var att få miljoner kramar av mamma :) *jag vet, amanda, 4 år fortfarande*

Det ringde så pass mycket idag att jag inte hann skriva klart mitt inlägg kl 13, haha. Tokigt. 24 bokningar på en söndag då vi är två personer som jobbar, inte alls dåligt! Verkligen inte dåligt! Muy bien. Nu har jag slängt i mig lite lunch - hamburgekött med fetaost och gurka. Gotti :)

2011

26 dagar kvar till födelsedag nr 18.
19-27 dagar kvar till flytt. Hej Dalagatan!
Fåtal dagar kvar till körkort.
** Det finns mycket bra med det här året, det känner jag. Jag hoppas att allting reder sig med hormoner och utredningar också. Nästa besök är fre den 7 januari. Bra!

Idag kl 13:50 landade jag från Spanien igen. Skönt att vara hemma igen, som vanligt. Men jag ångrar inte en sekund att jag åkte. Min själ har verkligen varit på hälsoresa kan jag lova. Jag har haft massor av tid med mamma, och vi har skrattat och kramats och tagit väl hand om varandra. Vi stod även för 5 rättersmenyn igår. Jag blev så proppmätt på huvudrätten (nr 3) att jag var tvungen att springa till sängen och vila i hela 60 minuter, därefter kom jag upp igen. Utsökt var det, vi gjorde det strålande bra!
Imorgon är det jobbet som kallar och därefter middag med Mikis, min saknade underbara vän. På tisdag far hon utomlands och därför bestämde vi oss för att gå ut och ha en fin middag imorgon när jag slutar. Helt klart ett mysigt val! Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg då det var länge sedan sist, får ta tag i detta igen, nu när jag är back on feet dvs.

God natt och gott nytt till er alla!
Kram

RSS 2.0