Konsten att älska livet

Jag är lycklig nu och det finns en skala för lycka också. Jag är inte på högsta delen av skalan, alltså inte 100% lycklig men jag mår helt dunder bra :-) Jag kan inte sluta nämna att jag hade en riktig TOP NOTCH helg :-) och jag tillbringade timmar med min underbara Emma både fre, lör och sön.
Idag har varit en jobbig dag (ta det inte på fel sätt). Jag gick upp vid kl 7 imorse för att köra Tilla till Väsby så att hon lätt kunde ta sig till Uppsala. Tack till mammas dumma val av gamla vägen till Väsby så missade Tilla tåget och mamma fick ta tunnelbanan :-) Jag mådde fysiskt dåligt imorse, ont i magen och illamående. Jag kom hem igen kl 08:45 och kröp ner i sängen, inte många minutrar efter somnade jag om och sov till kl 11. Suuuuuper, var det! Jag mådde bra när jag vaknade och hade ett långsamtal med Linda. Därefter sov jag lite mer och sedan fixade jag mig och tog bilen in till stan, till mamma, för att kolla på några visningar.... och jag har blivit förälskad i en lägenhet nu. Håll tummen! Den var så mysig.
Imorgon ska jag få jobba :-) även på fredag och det är också super... fredag = fredagsfika.
Nu ropar sängen!


****kisses****

Helgens erbjudanden

Shit vad jag hatar att komma på rubriker. Jag är i en period, en så kallad rubriklös period! :-)
Hur som helst så har jag haft en helt underbar helg, fredagen var en galet bra kväll då det var vinmys hemma hos Jacob med David, Emma & Tilla (till en början). Tjejerna lekte hemmafruar och killarna mansgrisar ;-)... skämt o sido så lagade vi skivad potatis i ugn med kycklingfilé och vitlökssmör + bearnaisesås. Sanningen är den att vi skulle lagat avokadobulgur med räktzatziki men efter alla omständigheter fick vi improvisera, och gott blev det ändå :-), till efterrätt serverade vi Gino. Kvällen slutade underbart med massor av prat och även morgonen därpå, fruktansvärt härligt... exakt vad Amanda behövde!
Idag ska jag ta med mig Tilla på en visning i stan och sedan får vi se vad denna söndag erbjuder. Jag måste ta det lugnt, dags att friskna till nu tycker jag!

Bortblåsta krafter

Idag har jag ägnat hela dagen i sängen, åt att sova och kolla på film. Endast två (lite längre) promenader med Alfons har jag och Tilla gått på idag. Lite tråkig dag men jag har sovit mycket och jag är inte bättre (som jag hoppades på).
Tänkte bara uppdatera lite åt er, att jag fortfarande är sjuker! Orkar inte skriva mer nu, POK.

Mysfredag!

Ikväll var planen att äta middag med mamma och min tvilling, men den ändrade jag på. Otroligt fina mamma Jessica Delér ringde och frågade om jag kunde ställa upp som barnvakt och mina favvisbarn Isse & Phille, självart?! Eller hur? Så vid kl 16:30 ska jag ta bilen och gasa över till Lidingö och mina småttingar för att mysa. Det blir till att laga mat och se på barnfilmer, läsa saga och natta killarna och sedan invänta Jessica och därefter plocka upp min busiga tvilling som ska ut på staden och busa :) Bra kväll! Bra med lugn och bra för min förkylning. Jag är supernöjd över hur min kväll kommer att bli.
Hostmedicin har jag nu fått också :) snälla börja hjälpa miiiig!
Trevlig fredag mina fina vänner!
Denna helg blir riktigt bra :)

"Jag blir aldrig sjuk"

Har vi hört den förr? Har vi sagt den förr? Jo då, det har vi nog alla! Och denna gång bestämdes det att det skulle bli min tur. Sanningen är den att jag sällan blir sjuk. Nu är jag i alla fall helt fast i en förkylning med torr hals samt otroligt jobbig hosta och snuva på det. Jag känner mig faktiskt inte hängig vilket är skönt men ahh va i hela he**etet.

Denna natt har bestått av hosta... hosta.... hosta.....hostaa......HOSTAAA! = sömnlöshet. Jag är där av uppe denna morgon kl 06, och hostan försvinner inte TROTS halstabletter och te + att jag sitter upp :( ... det jobbiga är det att vi just nu bor i Danderyd för tillfället, vart ska jag då gå till läkaren? Kanske har mamma ett mirakel i sitt medicinskåp? Hoppas! :)
Jag vet att förkylningarna går,
jag hoppas i alla fall att ni håller er friska & GLADA! :)

Living THE life

Dagen har börjat med lite sovmorgon och därefter mysfrukost med min kära tvilling och lilla Alfons.
Både jobbig & bra sömn i natt. Ni vet när man vaknar sisådär klockan 05:35 på morgonen och inte kan somna om? Så var det för mig + hosta på det, jag tyckte nog lite synd om mig själv ;)
Temperaturen ute har stigit lite och Alfons kände sig så pass varm att vi gick en mycket längre promenad idag, annars brukar han tycka att det är för kallt. Vi gick bland annat på isen och det var jätte mysigt! :)
Nu ska jag inom kort börja göra mig i ordning för att åka in till stan om någon timme. Alfons och jag ska möta upp Tilla & Lollo och ta en eftermiddagsfika!
Ikväll är det lill-lördag! vilket innebär att det kanske blir en liten utgång ikväll, det har vi inget emot? Pigga upp vardagen lite! Det jag och tilla gjort sen i måndags kväll är att cruisa runt med bilen. Igår hämtade vi upp Emma i Sollentuna och åkte till kista och åt på BK, hur gott som helst igår! Därefter handlade vi och lämnade av Emma och tog oss över till Täby för att återuppleva lite minnen. Tilla sa flera gånger om "det känns som om vi aldrig varit borta" och jag instämde, hur mysigt och trevligt som helst hade vi det. Efter det mötte vi upp Niklas på vägen och vi tog oss till honom för att dricka lite te (och äta kladdkaka) hur mysig kväll som helst! Tilla och jag åkte sedan hem halv ett på natten. Gud vad det är underbart att vara 18 och ha körkort, en sådan frihet! <3

Hoppas ni har en trevlig vecka mina fina vänner! POK

Senaste Nytt!

Det finns bra delar av mig med kan jag lova!
Igår, på alla hjärtans dag, tog jag mitt körkort :), vilken frihet! Och idag är jag grymt stolt över att det endast hann gå 2 veckor och 4 dagar efter att jag fyllt hela 18 år. Bra Amanda!
Jag gjorde teoriprovet förra veckan på torsdagen 10/2, dagen efter körde jag upp i snöstormen som ni minns! Då det föll 3 dm snö under en natt. Jag kuggade och körde sedan upp denna måndag 14/2 = klappat och klart! Ge aldrig upp människor - det är viktigt att inte glömma bort!
Denna morgon hade jag och Tilla en mysig frukost, vi kollade runt lite på nätet och sedan tickade klockan mot en Alfonspromenad och att Tilla skulle åka till sin praktikplats. Men innan detta så insåg vi att Alfons tycker att det är på tok för kallt för att gå promenader, det vill säga att han vägrar efter några meter. Då bestämde vi oss för att köpa honom ett par söta skor. Beställt och klart, nu inväntar i bara leveransen och inom kort ska han även på en jacka för de kallaste dagarna i Sverige.

Jag har hört klagomål!

Det klagas hit och dit på att jag är väldigt dålig på att skriva - men sanningen är att jag är väldigt duktig på att skriva OCH inte minst, prata! :) Jag ska bättra mig vänner.
Glad alla hjärtans dag!

En liten bild innan jag & tilla for iväg till Anna och Elins "40"års fest :)
Nu ska jag duscha & fixa för att sedan sätta igång med projektarbetet on real.
Vi hörs snart igen ;)
Lovielove


RSS 2.0